(LA)KOZA

Klobása z kozího masa

ve spolupráci s Ambiente

od farmáře na talíř v nejvyšší gastro kvalitě




Martin Štangl, šéfkuchař z Esky








farmář + šéfkuchař + řezník

Naše farmářské maso (LA)KOZA považujeme za opravdovou lahůdku a jsme rádi, že jej můžeme nabídnout alespoň v limitovaném množství také Vám, našim zákazníkům. A to v projektu ve spolupráci s Ambiente Restaurants Group.

Recept na klobásy z masa (LA)KOZA vytvořil Martin Štangl, šéfkuchař oblíbené karlínské restaurace Eska oceněné několika Michelin Bib Gourmand. Podle jeho receptury jej vyrábí vyhlášené řeznictví Amaso Vlasty Laciny.

V produktu se výborně povedlo propojení farmáře, šéfkuchaře a řezníka, aneb od farmáře na talíř.

Naším společným cílem je obnovit tradici kozího masa v české kuchyni, a to v té nejvyšší gastrokvalitě.



Etiketa

Maso (LA)KOZA pochází z francouzských koz z rodinné farmy na Moravě. Chuť vyladil šéfkuchař Martin Štangl z pražské restaurace Eska a klobásy podle jeho receptury vyrábí Amaso.

Kde koupit

Restaurace ESKA Karlín

                 Pernerova 49, Praha 8, Karlín

                 https://eska.ambi.cz/cz/

Naše maso

                Dlouhá 39, Praha 1 - Staré město

                https://www.nasemaso.cz/cz/

?

další sítě pro Vás právě domlouváme