(LA)KOZA

100% Kozí SAUCISSON na červeném víně

Řemeslné řeznické zpracování podle starých receptur, kdy maso bylo základem

Vznikl ve spolupráci s Řeznictvím u Bobra jako jedna z jejich vyhlášených bobrot

 


#BOBROTY

#LAKOZA


Saucisson čti "sosisó" a rozuměj "salám" (fermentovaný červeným vínem).


Se 100% podílem kozího masa, fermentovaný červeným vínem


S "Bobry" nás spojuje společná vášeň pro vysokou kvalitu jídla a čisté zpracování bez chemie. Jsou stejně jako my gastronadšenci a navíc je máme hned za rohem - ty jejich Raškovice pod beskydskými kopci jsou od nás pár minut cesty.


Líbí se nám, že jejich receptury jsou jednoduché bez zbytečné chemie. A hledají je u svých babiček a tetek. Jsou z dob, kdy základem poctivé uzenářské výroby bylo maso.


Pár poznámek pod čarou

Saucisson čti "sosisó" a rozuměj salám (fermentovaný červeným vínem)

Na 100 g výrobku bylo spotřebováno 150 g masa

Obsahuje pouze maso francouzské kozy sánské

Saucisson má čisté složení bez zbytečné chemie

Bez lepku

Čas na zážitek


(LA)KOZA

Vyjímečná chuť

Dokonalá struktura



Kde koupit

Kozí saucisson na červeném víně je "limitka". Vyrábíme ho jen příležitostně a prodáváme ho jen ve vybraných řemeslných pekárnách, fakt cool bistrech, obchodech s vysokou kvalitou farmářských delikates či pro výjímečnou gastronomii. Není k dostání každý den.

?

Další místa pro Vás právě domlouváme...

PS: Pokud jej chcete prodávat, ozvěte se nám, rádi se nad tím zamyslíme